Ραντεβού με το γυναικολόγο: Οδηγίες Χρήσεις


Μπορεί να θεωρούμε αυτονόητα κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι κακό να τα θυμόμαστε και να μαθαίνουμε κάποια πολύ σημαντικά Tips!
Ευχαριστούμε Χαρούλα!

Women's Fertility and Wellness

Όταν μια γυναίκα ετοιμάζεται να πάει στο γυναικολόγο λόγω κάποιου νέου προβλήματος, είναι πολύ σημαντικές οι πληροφορίες που θα δώσει στο γιατρό της σχετικά με την υγεία της καθώς και οι οδηγίες που θα πάρει από αυτόν.

Εάν λοιπόν βρίσκεστε σε αυτή την κατάσταση, πριν από ένα τόσο σημαντικό για την υγεία σας ραντεβού, καλό είναι να είστε καλά προετοιμασμένη. Θα προσπαθήσω λοιπόν να συγκεντρώσω σήμερα εδώ, ότι θεωρώ εγώ πιο χρήσμο και σημαντικό.

Προετοιμασία για την επίσκεψη σας στο γιατρό:

1. Γράψτε οποιαδήποτε συμπτώματα βιώνετε, σε όλη τη διάρκεια του κύκλου, εφόσον έχετε ακόμα περίοδο. Σημειώστε με λεπτομέρεια όλα τα συμπτώματα, ακόμα και αν νομίζετε οτι μπορεί να μην συνδέονται με την παρούσα κατάσταση που σας προβληματίζει γυναικολογικά (πχ πολυκυστικές ωοθήκες, ενδομητρίωση).
2. Κάντε μια λίστα από οποιαδήποτε φάρμακα, βιταμίνες και άλλα συμπληρώματα υγείας που λαμβάνετε στην παρούσα φάση και ίσως έχετε πάρει σε μεγάλη διάρκεια στο παρελθόν. Γράψτε…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 322 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.