Η προπόνηση των 7′ – Μπορείς να δεσμευτείς για 30 μέρες;


Τι είναι 30 μέρες μπροστά στην αιωνιότητα; Δεν σου ζητάω να πηγαίνεις κάθε μέρα στο γυμναστήριο, ούτε να βγαίνεις να τρέχεις στους δρόμους και στα βουνά. Αυτό όμως που θα σου προτείνω είναι να μου κάνεις παρέα και να δεσμευτείς κι εσύ για 30 μέρες ότι θα κάνεις αυτή την προπόνηση των 7′ (βλ. παρακάτω για λεπτομέρειες!). Σκέψου το, μόλις 7 λεπτά: Σίγουρα μπορείς να τα βρεις μέσα στη μέρα σου. Δεν μπορείς κάθε μέρα; Κλέψε λίγο και κάνε την προπόνηση των 7′ πέντε φορές την εβδομάδα.

Προφανώς μπορείς να το κάνεις. Απλά πρέπει να το αποφασίσεις!
Προφανώς μπορείς να το κάνεις. Απλά πρέπει να το αποφασίσεις!

Εμείς τα κορίτσια του Shape έχουμε μπει για τα καλά στο παιχνίδι των shapetested θεμάτων. Όπως είχαμε κάνει με το νερό  αν θυμάσαι. Ε, τώρα αποφασίσαμε πως η επόμενη πρόκληση θα είναι αυτή η προπόνηση των 7′ και είμαι αποφασισμένη να την κάνω σωστά και τίμια – ή έστω (να τα μας, ξεκίνησαν οι εκπτώσεις…) να την κάνω τις μέρες που δεν θα κάνω TRX γιατί είναι πραγματικά πολύ δυνατή προπόνηση.

Δες το βιντεάκι στη σελίδα του shape.gr και έλα να ξεκινήσουμε μαζί και να δούμε τι θα αλλάξει στο σώμα και στη διάθεσή μας μετά από 30 μέρες.

Τι λες; Εγώ ξεκινάω σήμερα!

Σε φιλώ,

Ελένη

2 σκέψεις σχετικά με το “Η προπόνηση των 7′ – Μπορείς να δεσμευτείς για 30 μέρες;

  1. Καλή επιτυχία στις τολμηρές! 😀
    Όταν κανείς το βάλει σκοπό θα πειθαρχήσει πιο εύκολα! 😛
    Προσωπικά κάνω 20-30 λεπτά γιόγκα σχεδόν κάθε πρωί τα τελευταία 33 χρόνια και τη συνιστώ σε όσους αρέσει η ήπια άσκηση που γαληνεύει και το νου μας! 😉

    ΑΦιλάκια και καλή δυναμική βδομάδα εύχομαι! 🙂

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.