Κλήρωση για 2 παιδικά βιβλία και 2 εφηβικά βιβλία


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στις 2 Απριλίου, να σου (ξανα)συστήσω τα δύο «παιδιά» μου, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου… και με αφορμή αυτή τη μέρα, κάνω κλήρωση για 2 παιδικά και για 2 εφηβικά βιβλία!

Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου Οι αμυγδαλιές του Λευτέρη (εκδόσεις Ψυχογιός, για παιδιά από 4 ετών) ή τον Καστανούλη που έγινε αστεράκι και δύο ακόμη εφηβικά βιβλία! (Δες στο υστερόγραφο!) Αν ακολουθείς ήδη το blog, απλά άφησε σχόλιο ότι σε ενδιαφέρει. Αν όχι, ακολούθησε κι εσύ το blog για να μεγαλώσουμε την παρέα μας και άφησε σχόλιο σε αυτό το post! Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 19 Απριλίου.

Όταν ο Καστανούλης έγινε αστεράκι, είναι ένα βιβλίο που βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν και να συμβιβαστούν με την απώλεια ενώ το βιβλίο Οι αμυγδαλιές του Λευτέρη, μεταφέρει στα παιδιά την περιπέτεια του Λευτεράκη, ενός πιτσιρίκου που χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο για να αφαιρέσει τις αμυγδαλές του.

Όταν ο Καστανούλης έγινε αστεράκι

Μπορεί ένα αστεράκι να λέγεται Καστανούλης;Γιατί η Λουκία νιώθει λυπημένη και δεν χαμογελά; Πώς νιώθουμε όταν χάνουμε κάποιον που αγαπάμε; Και γιατί ο ουρανός γίνεται λίγο πιο φωτεινός κάθε φορά που η Λουκία σκέφτεται τον παλιό της φίλο;Ένα αισιόδοξο παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, για τις μικρές και τις μεγαλύτερες απώλειες στη ζωή.

Το δεύτερο παραμύθι μου, από τις εκδόσεις Ψυχογιός, για παιδιά από 4 -7 ετών

Ο μικρός Λευτέρης δε νιώθει πολύ καλά∙ πρέπει να πάει στο νοσοκομείο για να αφαιρέσει τις αμυγδαλές του και αυτό δεν του αρέσει καθόλου μα καθόλου! Η εφευρετική και τρυφερή δασκάλα του στο νηπιαγωγείο τον βοηθά να καταλάβει πως το νοσοκομείο δεν είναι τίποτε φοβερό και τρομερό και πως απλώς κάποιες φορές χρειάζεται να πάμε εκεί για να μας φροντίσουν οι γιατροί και να γίνουμε γρήγορα καλά. Σε φιλώ και περιμένω τα σχόλιά σου για να μπεις στο διαγωνισμό! Ελένη Υ.Γ. Από τις εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί η εφηβική σειρά Γαλαζοαίματοι. Αν τα παιδιά σου -ή εσύ!- τους έχεις ήδη γνωρίσει, μπορείς να κερδίσεις αντίτυπο του 6ου και 7ου βιβλίου της σειράς. Μπες στην κλήρωση – θα κληρωθούν από 3 αντίτυπα κάθε βιβλίου. Αλλά και αν δεν έχεις διαβάσει τα προηγούμενα, θα μπεις πάλι στο νόημα – ή στον πειρασμό να διαβάσεις και τα πρώτα!!! Για συμμετοχή στην κλήρωση, ακολούθησε τα βήματα -σχόλιο στο post αν ήδη ακολουθείς το blog ή γράψου στο blog και άφησε το σχόλιό σου. Απλά γράψε μου ότι είναι για τους Γαλαζοαίματους, να μην σε μπερδέψω με το παιδικά βιβλία!

89 σκέψεις σχετικά με το “Κλήρωση για 2 παιδικά βιβλία και 2 εφηβικά βιβλία

  1. καλησπέρα και χρόνια πολλά θα ήθελα να συμμετέχω για τα παιδικά βιβλία για τους γιους μου 3-5 ετών .
    αν και διάβασα και για τους γαλαζοαίματοι και έχουν πολύ ωραία πλοκή. σας ευχαριστώ πολύ.

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Καλημέρα, Νάντια έχεις κερδίσει τον Καστανούλη που έγινε αστεράκι.
      Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή.
      Θα ανεβάσω post για την παραλαβή.

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.