Ο Adam Ribbon ξέρει το μυστικό για να φανούν επιτέλους οι κοιλιακοί σου


FYI: Ο Adam Ribbon ήταν ο πρώτος “ανοιχτά” gay Αμερικανός αθλητής στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες πριν από λίγους μήνες.

Εισπνοή… εκπνοή… Είσαι σίγουρη ότι αναπνέεις σωστά; Ο Adam Ribbon βάζει στοίχημα ότι δεν ξέρουμε πώς να αναπνέουμε σωστά και γι’ αυτό δεν “φαίνεται” στην κοιλιά μας η προσπάθεια που καταβάλουμε – όχι για six pack, αλλά για μια συσφιξούλα/υπόνοια γράμμωσης. 

Τι έμαθε ο αγαπητός ice-skater Adam από τον προπονητή του και τον βοήθησε να αποκτήσει του πρώτους του κοιλιακούς; (Εντάξει, δεν είμαι σίγουρη ότι αυτή η φράση στέκει, αλλά δεν πειράζει προχωράμε γιατί αλλού είναι το ζήτημα.) Ότι η σωστή αναπνοή είναι το παν όταν μιλάμε για ασκήσεις κοιλιακών.

Αν θέλεις γραμμωμένους κοιλιακούς θα πρέπει να τους επιτρέψεις να συσπώνται, λέει ο προπονητής του Steve Zim. Πριν από κάθε επανάληψη, έκπνευσε.

Τι δεν είναι το Pilates;

“Ρούφηξε τον αφαλό σου σαν να θέλεις να τον κολλήσεις στη σπονδυλική σου στήλη και συνέχισε να εκπνέεις σφίγγοντας τον, ώστε τα κοιλιακά σου τοιχώματα να βυθιστούν προς την πλάτη σου. Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά κάνεις χώρο για να συσπαστούν πλήρως οι κοιλιακοί σου”, προτείνει.

Την επόμενη φορά που θα κάνεις Pilates ή οποιαδήποτε άλλη προπόνηση κοιλιακών θυμήσου να δοκιμάσεις τη συμβουλή του Zim.

Σε φιλώ,
Ελένη

3 σκέψεις σχετικά με το “Ο Adam Ribbon ξέρει το μυστικό για να φανούν επιτέλους οι κοιλιακοί σου

  1. Η αναπνοή μας, είναι το παν! 😉
    Και παρόλο που κάνω γιόγκα σχεδόν κάθε πρωί, τώρα και 32 χρόνια, κάτι μου λέει πως δεν αναπνέω σωστά!
    Αν μάθεις από παιδί να αναπνέεις σωστά, οι κοιλιακοί σου, σίγουρα θα είναι πιο γυμνασμένοι! 😛
    Όταν ρουφάει κανείς τη κοιλιά, γυμνάζει τους κοιλιακούς… λογικότατο και μπορεί να το «κάνει» κανείς όλη μέρα!

    ΑΦιλάκια πολλά πολλά Ελένη μου! 🙂

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Αφού το λες κι εσύ που ξέρεις από αυτά, δίνω ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην αναπνοή μου από δω και μπρος! Μήπως εκτός από κοιλιακούς, μου προσφέρει και το bonus της λίγο-περισσότερης ηρεμίας…
      Φιλάκια πολλά πολλά

      Αρέσει σε 1 άτομο

    2. Και τώρα κάτι άσχετο, που θα ρωτήσω σε πολλές φίλες εδώ στη γειτονιά μας… Κάνατε κάτι με τα blog σας περί GDPR; Εμείς που έχουμε «προσωπικά» blogs, είμαστε υποχρεωμένες να αλλάξουμε κάτι;

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.