Έτσι θα γίνει πιο αποτελεσματική κάθε άσκηση που κάνεις


Δεν το έχω βγάλει από το μυαλό μου, το έχω ακούσει ξανά και ξανά από γυμναστές. Και πράγματι το έχω δοκιμάσει και μπορώ να σου εγγυηθώ πως αν σου γίνει βίωμα θα γίνεται πολύ πιο αποτελεσματική κάθε άσκηση που κάνεις!

Σκέφτεται τους μυς που γύμνασε…

Το μυστικό

Συγκεντρώσου στο μυ που ασκείς. Τόσο απλό και τόσο αποτελεσματικό. Γυμνάζεις τρικεφάλους (αχ, βαχ, αυτά τα κρεμασμένα μπράτσα και η χαλάρωση Έτσι θα γίνει πιο αποτελεσματική κάθε άσκηση που κάνεις πόσο μας ταλαιπωρούν!); Συγκεντρώσου σε κάθε σου επανάληψη τρικεφάλων επάνω στους συγκεκριμένους μυς. Αν εξασκηθείς σε αυτό, θα διαπιστώσεις πόσο πιο αποτελεσματική γίνεται κάθε άσκηση που κάνεις, είτε για τους τρικεφάλους είτε για τους δικεφάλους είτε άσκηση για τους γλουτούς.

Εάν είσαι αρχάρια

Εάν ξεκινάς τώρα, δεν είναι ίσως το πιο εύκολο να συγκεντρωθείς στο μυ που δουλεύεις. Το μυστικό είναι να ξεκινήσεις να εφαρμόζεις αυτή την τακτική σε μεγάλους μυς, π.χ. στους κοιλιακούς σου ή στους μηριαίους. Σταδιακά θα μπορείς να συγκεντρώνεσαι και στους μικρότερους μυς που γυμνάζεις κάθε φορά.

Το κέρδος σου; Μεγαλύτερο αποτέλεσμα χωρίς να αλλάξεις τίποτε στον αριθμό των επαναλήψεων ή στον τρόπο που γυμνάζεσαι!

Σε φιλώ,

Ελένη

4 σκέψεις σχετικά με το “Έτσι θα γίνει πιο αποτελεσματική κάθε άσκηση που κάνεις

    1. Και τώρα κάτι άσχετο, που θα ρωτήσω σε πολλές φίλες εδώ στη γειτονιά μας… Κάνατε κάτι με τα blog σας περί GDPR; Εμείς που έχουμε «προσωπικά» blogs, είμαστε υποχρεωμένες να αλλάξουμε κάτι;

      Μου αρέσει!

      1. Συμφωνώ με ρητή συγκατάθεσή μου πως μπορείς να έχεις το μαιλ μου. Συμφωνείς κι εσύ για εμένα? Και τότε θα είμαστε «GDPR φίλες για πάντα»😄😉😉..Αλλά σε ευχαριστώ και σίγουρα θα το ψάξω…

        Μου αρέσει!

      2. Χα χα χα! Ναι GDRP φίλες με συγκατάθεση και βούλα!
        Αν μάθεις κάτι παραπάνω, σφύριξέ το κι από δω 😉

        Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.