Blog tested: Πλένω το πρόσωπό μου με σαπούνι με ελαιόλαδο


Τις τελευταίες εβδομάδες έχω μια συνεργασία με την Ελένη Πετρουλάκη και το Fitlab by Eleni Petroulaki  (έχω να σου πω, αλλά θα στα πω σε επόμενο post τώρα που πήρα μια ανάσα κι αρχίζω να γράφω πάλι!). Μεταξύ πολλών άλλων συζητήσεων και tips ομορφιάς και περιποίησης για εμάς τις fortysomething, η Ελένη μου έκανε δώρο ένα φυσικό, ουσιαστικά σπιτικό σαπούνι από ελαιόλαδο Κρήτης και θαλασσινό νερό. «Θα εντυπωσιαστείς» μου είπε. «Κόψε το σε κυβάκια για να σου κρατήσει και χρησιμοποίησέ το καθημερινά για να πλένεις το πρόσωπό σου».

Σαν μακαρόνια ολικής είναι αυτά, σκεφτήκαμε ταυτόχρονα με την Ελένη όταν έβγαζα το σαπούνι φωτογραφία! Όχι, δεν είναι, είναι αρωματικά στικς…

Την ευχαρίστησα, το πήρα και παρότι έχω δει αρκετά μέχρι τώρα για να εντυπωσιαστώ από ένα σπιτικό σαπούνι με ελαιόλαδο, το χρησιμοποίησα. Τρεις εβδομάδες μετά, που την επισκέφθηκα ξανά, μου είπε στο άσχετο ότι το δέρμα μου λάμπει και δείχνει πιο φρέσκο. «Χρησιμοποίησες το σαπούνι, έτσι;» μου είπε γελώντας. «Εννοείται!» της απάντησα.

Για να μην αρχίσω τα εισαγωγικά και τα μου είπε της είπα, θα σου μεταφέρω την ουσία της συζήτησης: Το σαπούνι αυτό είναι εξαιρετικό για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου και όχι μόνο.

  • Αν έχεις κάποιο σπυράκι, βάλε τοπικά λίγο αφρό από το σαπούνι, άφησέ το μερικά λεπτά και θα το «κάψει» με τον πιο φυσικό τρόπο.
  • Αν έχεις να πας κάπου και θέλεις να λάμπεις, πλύνε το πρόσωπό σου με το εν λόγω σαπούνι και άφησε τον αφρό για 5 λεπτά σαν μάσκα. Όταν ξεπλυθείς, το πρόσωπό σου θα είναι πιο λαμπερό και -αγαπημένη μου- τσίτα!
  • Το παρακάτω δεν είναι beauty tip αλλά είναι εξαιρετική συμβουλή: Το συγκεκριμένο σαπούνι με ελαιόλαδο είναι τόσο αγνό και φυσικό που είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής – ακόμη και στα παιδιά σου.

Δεν έχω να σου πω πολλά περισσότερα, αλλά νομίζω ότι η ανακάλυψή μου αυτή είναι από τις καλύτερες. Είναι, δε, και από τις πιο οικονομικές αφού το σαπουνάκι αυτό που κρατάει χαλαρά ένα τρίμηνο (εγώ έχω ακόμη τα δύο κυβάκια που έκοψα πριν από τρεις εβδομάδες και δεν έχουν λιώσει σχεδόν καθόλου) κοστίζει μόλις 8 ευρώ.

Σε φιλώ,

Ελένη

6 σκέψεις σχετικά με το “Blog tested: Πλένω το πρόσωπό μου με σαπούνι με ελαιόλαδο

  1. Καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα!!
    H Πετρουλάκη είναι μια κούκλα και διατηρεί κι ένα υπέροχο κορμί! Επίσης είναι μια πολύ σεμνή και προσιτή κοπέλα(κάνω λάθος?).Νομίζω ανέκαθεν ήταν. Την είχα συναντήσει πριν λίγα χρόνια σε ένα κάλεσμα όπου μας είχε δείξει μια φανταστική άσκηση για τους μυς του προσώπου και πως με αυτήν μπορούμε να διατηρήσουμε την σφριγηλότητα του! Αξίζει να μας την δείξεις και μέσα από το μπλογκ σου σε όλα εμάς τα 40+ κορίτσια!
    Ματσ μουτσ ! (το σαπούνι που το βρίσκουμε?)

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Δεν είναι ακριβώς συνεργασία, δεν το έθεσα σωστά. Ακολουθώ όμως μια κα-τα-πλη-κτι-κή διατροφή και πρόγραμμα άσκησης που μου σύστησε η ομάδα της και έγραψα γι’ αυτά στο περιοδικό (Shape).
      Ναι, είναι όλα όπως τα λες, είναι κούκλα, προσιτή και πολύ «καθημερινή» γυναίκα.
      Θα τη ρωτησω για την άσκηση, εννοείται! Όσο για το σαπούνι, επειδή δεν κυκλοφορεί ευρέως μπορείς να το βρεις είτε από το Fitlab στη Γλυφάδα ή να τους πάρεις τηλέφωνο να σου το στείλουν με κούριερ (21 2104 3181).
      Φιλιάααα

      Αρέσει σε 1 άτομο

      1. Δεν θα τη βρεις γιατί είναι εξατομικευμένη, γι’ αυτό είναι και τόσο αποτελεσματική. Θα γράψω όμως κάποια tips που σίγουρα θα σε βοηθήσουν!

        Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.