Όταν μιλάμε για άθλους


Πέρασα ένα πολύ όμορφο τριήμερο πρόσφατα στις Σπέτσες όπου παρακολούθησα τα αγωνίσματα και τις επετειακές εκδηλώσεις για το 5ο Spetsathlon – παρεμπιπτόντως, αν μπορείς να πας του χρόνου! Πάρε φίλους, παιδιά, άντρα και πήγαινε. Είναι ίσως η πιο ξεκούραστη ως προς την παρακολούθηση και ταυτόχρονα εντυπωσιακή αθλητική διοργάνωση που έχω δει εκτός σταδίων.

Εδώ θα διαβάσεις όλα τα σχετικά με το τριήμερό μου στις Σπέτσες, απλά θέλω να σου επισημάνω τη φωτογραφία του παραολυμπιονίκη μας στην κολύμβηση, Δημήτρη Καρυπίδη, από τον τερματισμό του. Όταν μιλάμε για άθλους, για ανθρώπους που ξεπερνούν τις πραγματικές δυσκολίες της ζωής, μιλάμε για αυτούς τους ανθρώπους. Και όπως έγραψα ανεβάζοντας τη φωτογραφία του στο λογαριασμό μου στο Instagram, μην ξανακούσω κάποιον να λέει δεν μπορώ. Γιατί ο άνθρωπος όχι απλά τα μπορεί όλα αν το πάρει απόφαση και το βάλει πείσμα, αλλά μπορεί να επιτύχει άθλους πραγματικούς, ξεπερνώντας τις δυνάμεις του, ξεπερνώντας τα εμπόδια που του έβαλε στο δρόμο του η φύση.

Σε φιλώ και εύχομαι να παίρνουμε παραδείγματα για να γινόμαστε όλοι λίγο πιο δυνατοί και λίγο πιο αποφασισμένοι να ζήσουμε αυτή τη ζωή με αξιοπρέπεια και όσο καλύτερα μπορούμε.

Ελένη

2 σκέψεις σχετικά με το “Όταν μιλάμε για άθλους

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.