Τι λάθος κάνεις με την κρέμα ματιών;


Το θέμα μου με τα μάτια το ξέρεις, αναζητάω ακόμη την τέλεια κρέμα που θα εξαφανίσει τη χαλάρωση, τις “σακουλίτσες” και τις ρυτίδες! Παρόλα αυτά, διάβασα πρόσφατα σε ένα αμερικάνικο site ότι μπορεί για τις σακούλες και τα κουρασμένα μάτια να φταίει ένα λάθος που κάνουμε πολλές γυναίκες με την κρέμα ματιών.

homemade-eye-cream_eye-cream1

Ποιο είναι αυτό, σύμφωνα με τη συγγραφέα του άρθρου; Βάζουμε κρέμα ματιών πριν πέσουμε για ύπνο. Λογικό;

Κάτσε να διαβάσεις τη συνέχεια. Καθώς λέει ξαπλώνουμε, στριφογυρνάμε και το πρόσωπό μας τρίβεται στο μαξιλάρι. Εντάξει, εγώ τουλάχιστον το κάνω αυτό, φαντάζομαι πως είναι λίγοι οι άνθρωποι που πέφτουν για ύπνο και δεν παλεύουν με τα σεντόνια και τα μαξιλάρια. (Άσχετο, αλλά ο μπαμπάς μου είναι ένας από αυτούς. Αν τον παρατηρήσεις να κοιμάται για μερικά λεπτά, σου δημιουργείται η ανάγκη να τον σκουντήσεις να δεις αν είναι ακόμη ζωντανός. Τόσο ακίνητος!)

Με τις κινήσεις αυτές, η κρέμα μεταφέρεται και μέσα στα μάτια και καθώς παραμένουν κλειστά αφού κοιμάσαι, τα ερεθίζουν. Το αποτέλεσμα είναι πως το πρωί ξυπνάς με ταλαιπωρημένα μάτια και με σακούλες!

Τι προτείνει η κοπελιά; Να βάζουμε κρέμα ματιών μόνο το πρωί και θα δούμε διαφορά. Θα το δοκιμάσω – ή μπορεί απλά να πλένω πολύ πιο νωρίς το πρόσωπό μου και να βάζω τις κρέμες μου, ώστε να έχουν απορροφηθεί απόλυτα όταν θα ξεκινήσει… η μάχη με το κρεβάτι μου.

Εάν έχεις άποψη επί του θέματος, προφανώς περιμένουμε να την εκφράσεις και να ξεκινήσουμε μια εποικοδομητική και διαφωτιστική κουβέντα!

Σε φιλώ,

Ελένη

8 σκέψεις σχετικά με το “Τι λάθος κάνεις με την κρέμα ματιών;

  1. Κοιτά να δεις τι μαθαίνει κανείς! Λοιπόν θα το δοκιμάσω και εγώ… Όσο για την τέλεια κρέμα ματιών, αν την βρεις πές μου σε παρακαλώ… (Πολύ γέλασα με τον μπαμπά σου!!!)

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.