Αν θες να μάθεις πέντε πράγματα για μένα – με αφορμή το βραβείο liebster


Δύο διαδικτυακές μου συνοδοιπόροι (η mylittlecosyworld φίλη εδώ και η lolmoms φίλη μου από δω) μου χάρισαν το βραβείο liebster, ένα βραβείο που γυροφέρνουμε μεταξύ μας στα αγαπημένα μας blog. Όπως έγραψα και τότε και όπως επαναλαμβάνω συχνά πυκνά έκτοτε δυστυχώς ο χρόνος μου πια είναι πολύ περιορισμένος, παρόλα αυτά επειδή μου αρέσει όλη αυτή η ιστορία ξέκλεψα μερικά λεπτά για αυτή την ανάρτηση με τη μίνι συνέντευξη όπως απαιτεί το βραβείο Έτσι, για να γνωριζόμαστε ακόμη καλύτερα.

Σας φιλώ όλες και δεν προτείνω τις επόμενες γιατί δεν μπορώ να επιλέξω – όλα τα blogs που ακολουθώ και παρακολουθώ μου αρέσουν και τα βρίσκω ενδιαφέροντα, αλλιώς δεν θα έμπαινα στις σελίδες τους!

186ae-liebsteraward_3lilapples

  1. Έχεις σκεφτεί ποτέ να αλλάξεις το όνομα του blog σου;

Ίσως σε μερικά (πάρα πολλά) χρόνια, όταν μπω στη δεκαετία των 50!

 

  1. Πόσο έχει αλλάξει η κάθε σου μέρα από τότε που πάτησες για πρώτη φορά το πλήκτρο Δημοσίευση;

Πολύ για πάρα πολλούς λόγους που είναι και σχετικοί και ανεξάρτητοι από το blog. Εξακολουθεί όμως το blog να είναι το προσωπικό μου ημερολόγιο (περίπου) ή καλύτερα το προσωπικό μου περιοδικό, όπου είμαι διευθύντρια, αρχισυντάκτρια, μεταφράστρια, επιμελήτρια και το παιδί για τις φωτοτυπίες. Γιατί εδώ γράφω πραγματικά ό,τι θέλω και το απολαμβάνω.

3 .Όταν δεν έχεις έμπνευση, που καταφεύγεις για να την βρεις και να αλλάξει η διάθεση σου;

Μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες δεν μου είχε (πολυ)τύχει αυτό, τώρα τελευταία εξαιτίας της πολλής δουλειάς δυσκολεύομαι μερικές μέρες, γιατί όπως ξέρεις ανεβάζω καθημερινά κείμενα, αλλά όπως μου είπε μια φίλη, προσπαθώ να μη γίνει ψυχαναγκασμός και αν μια μέρα δεν μπορέσω ή δεν προλάβω να γράψω, δε χάλασε και ο κόσμος.

  1. Έχεις σκεφτεί να ασχοληθείς επαγγελματικά με το blogging;
    Εννοείται! Όταν θα με σκεφτούν και οι εταιρίες θα είμαι εδώ. Προς το παρόν, ό,τι γράφω ΔΕΝ είναι πληρωμένο και είναι η προσωπική μου γνώμη και άποψη.
  1. Ποια είναι η αγαπημένη σου ανάρτηση;

Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι στα κρεβάτια των μωρών μου, γιατί η πραγματική μου ζωή είναι εκεί που είναι η οικογένειά μου.

 

 

15 σκέψεις σχετικά με το “Αν θες να μάθεις πέντε πράγματα για μένα – με αφορμή το βραβείο liebster

  1. Πέρα απ’ όλα τ’ άλλα σου χαρίσματα έχεις φοβερό χιούμορ κι αυτό αποδεικνύεται απ’ τις απαντήσεις σου στις ερωτήσεις 1 & 2.
    Επίσης, είμαι σίγουρη πως μόλις τελειώσεις με οτιδήποτε άλλο σου τρώει χρόνο και φαιά ουσία, η έμπνευση θα επιστρέψει «μαγικά», σχεδόν από μόνη της! 😉

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Να γράφεις Ελένη μου, να μπλογκάρεις, ν’ ανταλλάσσεις ότι σε προβληματίζει και ότι αγαπάς, γιατί τα κείμενα σου εκτός από ενδιαφέροντα είναι και εξαιρετικά καλογραμμένα… γιατί είναι όπως είσαι εσύ!!! 😉

    Θα με θυμηθείς όταν στην (οικογενειακή) κούνια των παιδιών σου, δεις το πρώτο σου εγγόνι! 😛

    ΑΦιλάκια πολλά πολλά και στα μεγάλα σου μωρά (χωρίς να ξεχνώ το μεγαλύτερο μωρό σας)! ❤

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Καλή μου Στεφανία, είσαι πηγή έμπνευσης, αισιοδοξίας, λογικής και συναισθηματικής σκέψης μαζί και παρότι δεν σε γνωρίζω προσωπικά νομίζω πως αναγνωρίζουμε πράγματα η μία στην άλλη.
      Σε ευχαριστώ πολύ και σε φιλώ γλυκά.

      Μου αρέσει!

      1. Θα δεις Ελένη μου πως η Ζωή θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά, όταν γνωριστούμε από κοντά και τα ΑΦιλιά δεν είναι πια μόνο εικονικά…. (Α=Αληθινά) ❤

        Να έχεις μια ξεκούραστη Κυριακή! 🙂

        Αρέσει σε 1 άτομο

  3. Ελένη, με είχες συγκινήσει και τότε, με συγκίνησες και σήμερα, όταν διάβασα για δεύτερη φορά αυτή σου την ανάρτηση “Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι στα κρεβάτια των μωρών μου”, ακόμα κι ο τίτλος είναι τόσο συγκινητικός.. Φιλιά πολλά και καλό σ/κ 🙂

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.