Εξετάζομαι – Ενημερώνομαι – Βάζω την πρόληψη στη ζωή μου


Σπάνια ανεβάζω δελτία τύπου από εδώ, αλλά νομίζω πως η συγκεκριμένη εκδήλωση θα έχει πολύ ενδιαφέρον να την παρακολουθήσουμε.

 

Ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Εξετάζομαι – Ενημερώνομαι – Βάζω την πρόληψη στη ζωή μου” που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:30 στην αίθουσα επί της οδού Στρ. Παπάγου 7, Χαλάνδρι.

Στην ενημερωτική εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των δύο εθνικών μελετών υγείας, της Εθνικής Μελέτης Νοσηρότητας και Παραγόντων Κινδύνου (Ε.ΜΕ.ΝΟ) η οποία οργανώθηκε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με όλες τις Ιατρικές Σχολές της Ελλάδος και το Πάντειο Πανεπιστήμιο και της Εθνικής Επιδημιολογικής Μελέτης Hprolipsis των λοιμωδών νοσημάτων ηπατίτιδας Β (HBV), ηπατίτιδας C (HCV) και τη HIV λοίμωξης που οργανώθηκε από τις ιατρικές σχολές της Ελλάδας σε συνεργασία με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις “Γιατροί του Κόσμου” και “PRAKSIS”.

Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων καθώς και η ενημέρωση των συμμετεχόντων για την προαγωγή της υγείας μέσω της έγκυρης ενημέρωσης και της πρόληψης θα γίνει από την Καθηγήτρια Βιοστατιστικής και Επιδημιολογίας κα Γιώτα Τουλούμη και τον Καθηγητή Παθολογίας-Γαστρεντερολογίας κο Γιώργο Παπαθεοδωρίδη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και την ιατρό κα Σύλβια Κασκαφέτου. Σημειώνεται ότι οι δύο παραπάνω έρευνες πραγματοποιήθηκαν στο δήμο Χαλανδρίου κατά το χρονικό διάστημα Απρίλιος-Μαϊος 2015.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.