Και επισήμως, μαμά φοιτητή


Περάσαμε! (Κατά το γεννήσαμε, που έλεγε ο δικός μου σύζυγος και σύζυγοι φιλενάδων, κουμπάρων και λοιπών όταν γεννούσαν οι γυναίκες τους).

Κι αφού σε ένα μικρό βαθμό το ζήσαμε μαζί, να σας ενημερώσω και για τα αποτελέσματα. Το αγόρι μου μπήκε στο Καποδιστριακό, στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, 5ος στη σειρά.

2122867

Τα συγχαρητήρια όλα δικά του και του αξίζουν! Όπως και σε όλα τα παιδιά που πέρασαν σε σχολές και πανεπιστήμια.

Καλή συνέχεια, καλή σταδιοδρομία, να είναι γερά και τυχερά. Αλλά και τα παιδιά που δεν πέρασαν, ή που δεν πέρασαν εκεί που ήθελαν, συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους και προς Θεού, όχι απογοητεύσεις. Η ζωή είναι μπροστά τους και όταν κλείνει ένα παράθυρο ανοίγει μία πόρτα.

Σε φιλώ,

Ελένη

40 σκέψεις σχετικά με το “Και επισήμως, μαμά φοιτητή

  1. Αν κ στη Σχοινουσσα κ με ολες τις διαβολοσυσκευες κλειστες (λεμε τωρα) δεν μπιρω να μη μπω κ νσ σχολιασω μια τετοια αναρτηση!Μπραβο!!!Συγχαρητηρια,μανουλα!!!Τα καταφερατε!!!!Φιλακια πολλα!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Συγχαρητήρια!!Θα πάνε όλα καλά!!Τώρα αρχίζουν οι πειραματισμοί, τα πειράγματα, τα περίεγρα, τα απροσδόκιτα και τα μοναδικά γι’αυτόν! Τα φοιτητικά τα χρόνια δεν τα αλλάζει κανείς με τίποτα!!Φιλιά πολλά!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  3. Μπράβο σας!!!! Τα θερμά μου συγχαρητηρια σε όλη την οικογένεια και στους κοπους που ανταμοίφθηκαν!!!!!! Καλή σταδιοδρομία και ενα λαμπρό και αισιοδοξο μέλλον ευχομαι!!!!!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  4. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! Να χαιρεσαι το παλληκαρι σου! Καλη σταδιοδρομια να εχει! Σε αυτους τους δυσκολους καιρους τα παιδια μας συνεχιζουν να μας δινουν τις χαρες που χρειαζομαστε για να συνεχιζουμε να «παλευουμε»!
    Ακομη και τα παιδια που δεν καταφεραν αυτη τη φορα να περασουν καπου, ενα πρεπει να θυμομαστε: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  5. Πίσω από έναν επιτυχημένο νέο σίγουρα κρύβεται μια σωστή και συγκροτημένη οικογένεια…..Συγχαρητήρια λοιπόν πρωτίστως στο παληκάρι σου και μετά σε σένα και όλη την οικογένειά σας , καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη στην δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε…..

    Αρέσει σε 1 άτομο

  6. Χίλια μπράβο πρώτα στον γιόκα και φυσικά και στη μαμά για την υπομονή και τη στήριξη της! 🙂
    Τώρα θα έχουμε και ειδικό να μας συμβουλεύει σχετικά μα την τεχνολογία που έτσι που τρέχει μόνο οι νέοι πια θα μπορούν να την παρακολουθήσουν! 😛

    ΑΦιλάκια πολλά σε όλη την υπερήφανη οικογένεια! 🙂

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Η εκπρόσωπος της περήφανης οικογένεια χαίρεται αφενός για το παιδί και αφετέρου για τα ανέλπιστα δώρα φιλίας και συμπόρευσης μέσα από το blogging!

      Μου αρέσει!

  7. Συγχαρητήρια στο παλληκάρι σου
    Αλλά και σε εσάς που τον στηρίξατε τόσα χρόνια! !!

    Καλές σπουδές και πάντα επιτυχίες στη ζωή του.!

    Με την αγάπη μου
    Αλεξία

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ, Αλεξία μου. Να είναι γερά και δυνατά τα παιδιά μας και μακάρι να πετύχουν στη ζωή τους αυτά που ονειρεύονται.

      Μου αρέσει!

  8. Συγχαρητήρια στο αγόρι σου και να του πεις εύγε για τη σχολή που διάλεξε! Τουλάχιστον δε θα ‘χει θέμα στην επαγγελματική του αποκατάσταση! Καλή του σταδιοδρομία! Όλα να του πάνε καλά!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  9. Συγχαρητήρια στο αγόρι σου που πέρασε εκεί που ήθελε και για την σειρά που πέτυχε.

    Συγχαρητήρια και στην περήφανη μαμά που κρύβεται πίσω από την επιτυχία αυτή και έχει μεγάλο μερίδιο από την επιτυχία του υιού της, πιστεύω (μιλάω κι εγώ σαν μαμά δευτεροετή φοιτητή στην ίδια σχολή με τον φετινό επιτυχόντα).

    Και όπως, πολύ σωστά, έγραψες για όσα παιδιά δεν πέρασαν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις και έχουν την δυνατότητα να δώσουν και πάλι εξετάσεις. Άλλωστε πολλοί άνθρωποι έχουν πολύ καλές δουλειές χωρίς να έχουν τελειώσει Ανώτατες Σχολές.
    Καλή συνέχεια

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ευδοκία μου για όλες τις ευχές και τα καλά σου λόγια.
      Και αφού έχεις γιο στην ίδια σχολή, εννοείται περιμένω να μου πεις αν είναι όντως καλή – γιατί είχαμε διαβάσει ότι μπαίνει στις καλύτερες του κόσμου και είχαμε μάθει από επαγγελματίες φίλους ότι είναι πολύ καλή. Ποια είναι η δική σου άποψη;

      Μου αρέσει!

      1. Καλησπέρα. Θεωρείται και είναι πολύ καλή σχολή. Καλοί καθηγητές και σωστό πρόγραμμα. Την εποχή μάλιστα που τα υπόλοιπα τμήματα έκαναν αποχές για πολλά θέματα διοικητικής φύσεως, το συγκεκριμένο τμήμα έκανε μόνο 2 ημέρες και μετά θεώρησε ότι δεν έπρεπε να συνεχίσει η αποχή γιατί είναι σε βάρος των φοιτητών. Ο,τιδήποτε χρειαστεί ο νέος φοιτητής ευχαρίστως να τον βοηθήσει ο γιός μου. Καλό σου βράδυ

        Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.