Όταν ο Καστανούλης έγινε αστεράκι


Να ευλογήσω λίγο τα γένια μου; Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που το πρώτο μου παραμύθι «Όταν ο Καστανούλης έγινε αστεράκι» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός έκανε την πρώτη του ανατύπωση!

Όταν ο Καστανούλης έγινε αστεράκι
Όταν ο Καστανούλης έγινε αστεράκι

Και το δεύτερο καλό νέο της ημέρας, επιλέχθηκε να κυκλοφορήσει μαζί με ένα ακόμη εξαιρετικό παραμύθι σε συσκευασία μαζί με κούπα-δώρο Φραουλίτσα (από την αντίστοιχη σειρά του Ψυχογιού στην οποία εντάσσεται)!

8939999168281_hd

Το σετ περιέχει:

  • ΤΟ ΑΤΑΚΤΟ ΠΑΠΑΚΙ – Σοφία Παράσχου
  • ΟΤΑΝ Ο ΚΑΣΤΑΝΟΥΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΣΤΕΡΑΚΙ – Ελένη Δασκαλάκη
  • Κούπα-δώρο

Σειρά Κατανόησης και Ανάγνωσης ΦΡΟΥΤΑ: Τα Φρούτα έχουν σκοπό να βοηθήσουν το παιδί να κατανοήσει σταδιακά τον γραπτό λόγο μέσω της ανάγνωσης μαζί με τον γονιό του, ενώ αποτελούν πολύτιμα εργαλεία κάθε δασκάλου σε όλες τις τάξεις του σχολείου, αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις ώρες της Ευέλικτης Ζώνης – Φιλαναγνωσίας.

Φραουλίτσα: 5-6 ετών | Νηπιαγωγείο & Α΄ Δημοτικού | ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ | μέχρι 1.500 λέξεις

Σε φιλώ,

Ελένη

Υ.Γ. Στην περίπτωση που αναρωτιέσαι, το δεύτερο παραμύθι μου λέγεται οι Αμυγδαλιές του Λευτέρη και ελπίζω να έχει κι αυτό καλή τύχη!

12 σκέψεις σχετικά με το “Όταν ο Καστανούλης έγινε αστεράκι

  1. Ελένη μου πολλά συγχαρητήρια για τα βιβλίο σου! Ομολογώ ότι δεν γνώριζα για τη συγγραφική σου ιδιότητα… Θα είναι τα επόμενα βιβλία που θα αγοράσουμε και θα πάρουμε μαζί μας στις καλοκαιρινές διακοπές! Καλοτάξιδα να είναι και τα δύο! Άντε και στο τρίτο τώρα, φιλιά

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Ελένη μου συγχαρητήρια!! Δεν το ήξερα και λατρεύω αυτή την σειρά του Ψυχογιού! Μπορεί να είμαστε ακόμα στην μπανάνα, μα δεν πτοούμαστε καταλαβαίνουμε και απολαμβάνουμε και την Φράουλα!! Θα το αγοράσω οπωσδήποτε και θα χαρώ πολύ να το απολαύσω!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  3. Δεν το πιστεύω! Σήμερα σκεφτόμουν ότι πρέπει να ψάξω να βρω τον Καστανούλη! Το χρειάζομαι οπωσδήποτε!! Συγχάρητήρια και μονο που ασχολήθηκες με το θέμα αυτό 🙂

    Αρέσει σε 1 άτομο

  4. Μπράβο Ελένη! Δεν ήξερα ότι είχες γράψει παιδικό βιβλίο! Ευχαριστούμε πολύ, θα προσπαθήσω να το αγοράσω άμεσα, μιας και είμαστε ακριβώς στην προετοιμασία για την α’ δημοτικού. Καλή επιτυχία και στο δεύτερο βιβλίο σου και πάντα τέτοιες χαρές! Φιλάκια!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  5. Συγχαρητήρια Ελένη μας! Πολύ χαίρομαι με τη χαρά σου και μακάρι να έχουν όλες οι λέξεις σου την ίδια καλή τύχη! Σου στέλνω φιλί και όλη μου τη θετική ενέργεια για καλοτάξιδα βιβλιαράκια που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι!

    Μου αρέσει!

  6. Ελένη μου, χαίρομαι πάρα πολύ για σένα! Και για μένα, που σε γνώρισα 🙂 Επίσης λατρεύω τα παιδικά βιβλία, ακόμα και ως ενήλικη τα διαβάζω, είναι πιο διδακτικά από πολλά άλλα, που απευθύνονται σε ενήλικες. Καλοτάξιδο και το πρώτο και το δεύτερο 🙂 Φιλιά πολλά!

    Μου αρέσει!

    1. Καλή σου μέρα Πέτρα,
      Είσαι από τους ανθρώπους που μου φτιάχνουν τη διάθεση και χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι τριγύρω! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Μια τέτοια, πασπαλισμένη από χιονάκι μέρα, τις θεωρώ πολύ γούρικες.
      Φιλιά

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.