Let’ s talk about sex, baby


-Μα γιατί δεν γράφεις τίποτε για το σεξ, με ρώτησε η φίλη και συνάδερφος δημοσιογράφος Μαρία προχθές που πίναμε καφέ.

Γιατί… δεν ξέρω τι να γράψω, τη διαφωτίζω.

photo:www.amazingyouth.co.za
photo:www.amazingyouth.co.za

Θες να σου στείλω κάνα παλιό δικό μου να πάρεις ιδέες; με ρωτά.

Όχι, θέλω να μου κάνα παλιό δικό σου για να το βάλω, της απαντώ.

Και μου έστειλε ένα για τα σεξουαλικά παγάκια που ρίχνουμε στους άντρες. Η Μαρία έχει να μιλήσει για πολλά σεξουαλικά παγάκια, εγώ «έκοψα» μερικά για να τα διαβάσουμε εδώ προς γνώση και συμμόρφωση, που λένε.

 

Σε φιλώ και σου παραθέτω τα κάτωθι σεξουαλικά παγάκια που καλό είναι να αποφεύγουμε,

Ελένη

 

Σεξουαλικά παγάκια

 

Όλες μου οι γνωστές βάζουν νέους στόχους στη ζωή τους κάθε αρχή του χρόνου – άσχετα αν ποτέ δεν τους πετυχαίνουν και αν κάθε χρόνο βάζουν τους ίδιους. Να αδυνατίσουν από είκοσι έως μισό κιλό ανάλογα το αρχικό τους βάρος, να αλλάξουν το σαλόνι τους, να πάρουν καινούργιο αυτοκίνητο, να μάθουν μια ξένη γλώσσα, να πάρουν προαγωγή, να βγάζουν περισσότερα χρήματα, να αλλάξουν τα μαλλιά τους.

 

photo:tuscantraveler.com
photo:tuscantraveler.com

Για σεξ ούτε κουβέντα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Όλες το θυμόμαστε το καλοκαίρι. Ε λοιπόν αυτό είναι και το πρώτο σεξουαλικό παγάκι που ρίχνουμε στους άντρες.

Το σεξ δεν είναι εποχιακό.

Το ανθρώπινο είδος μπορεί να κάνει σεξ όλο το χρόνο, όλες τις εποχές και κάτω από όλες τις συνθήκες.

Μπορούμε δηλαδή να κάνουμε σεξ και τις Τρίτες που την άλλη ημέρα ξυπνάμε νωρίς, και τις Τετάρτες που επίσης την άλλη ημέρα ξυπνάμε νωρίς και τα Σάββατα που την άλλη ημέρα κοιμόμαστε όσο θέλουμε.

Επίσης μπορούμε να κάνουμε σεξ και το καλοκαίρι όταν είμαστε διακοπές αλλά και τον Χειμώνα και το Πάσχα.

Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί ότι το σεξ δεν είναι μόνο νυχτερινό. Μπορεί να γίνει και όταν ο ήλιος  λάμπει.

Να μην αναφερθώ βέβαια στον τόπο. Το σεξ δεν γίνεται μόνο στο κρεβάτι και σε οριζόντια θέση. Μπορεί να γίνει και στο πάτωμα και στο τραπέζι ενδεχομένως και σε άλλες επιφάνειες ή στα όρθια.

 

Άρα δεν είναι καθόλου περίεργο το να αποφασίσουμε να βελτιώσουμε τη σεξουαλική μας ζωή όταν ο καιρός είναι κρύος. Ίσα ίσα που είναι ένας ακόμη λόγος για να προσπαθήσουμε να αναθερμάνουμε αυτό το τομέα της ζωής μας.

 

Θα μπορούσαμε βέβαια να συζητήσουμε για το πώς οι άντρες πρέπει να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Αυτό όμως δεν θα μας ωφελήσει αφού δεν το ελέγχουμε και όπως πολύ καλά θα ξέρετε οι άντρες δεν αλλάζουν.

Ας συζητήσουμε λοιπόν για το πώς εμείς μπορούμε να γίνουμε καλύτερες στο σεξ και συγκεκριμένα για τα πράγματα που κάνουμε ή που δεν κάνουμε και παγώνουν τους συντρόφους μας.

 

Τα πολύ καλά κορίτσια

Μπορεί να προσπαθούσατε πάντα να πείσετε την μαμά σας ότι είστε καλό κορίτσι και δεν ενδιαφέρεστε για τα αγόρια και το σεξ αλλά μην το επιχειρήσετε αυτό με τον σύντροφό σας. Μην φέρεστε σαν να μην σας αρέσει το σεξ και μην διστάζετε να πάρετε πρωτοβουλία. Στους άντρες αρέσει να αρέσουν όπως και στις γυναίκες. Δείξτε του λοιπόν το πόσο σας αρέσει. Δεν θα σας περάσει για κακό κορίτσι γιατί δεν είναι η μαμά σας. Επίσης μην σβήνετε τα φώτα για να κάνετε σεξ και μην κρύβεστε γρήγορα κάτω από τα σκεπάσματα. Φαντάζομαι ότι όσο και να κρύβεστε θα ξέρει ότι κάνει σεξ μαζί σας.

 

Οι γυναίκες που υποβιβάζουν συνέχεια τον εαυτό τους

Μην προσπαθείτε να πείσετε τον σύντροφό σας ότι είστε χάλια διότι θα το καταφέρετε. Μην του δείχνετε συνέχεια το πόση κυτταρίτιδα έχετε, μην τον προτρέπετε να προσέξει την γαμψή σας μύτη, μην επιμένετε ότι είστε χοντρή… Όσο και να διαφωνήσει στην αρχή τελικά θα πεισθεί. Αν σας κάνει κάποιο κομπλιμέντο πέστε απλά πολύ απλά ευχαριστώ.

 

Γυναίκες χωρίς χιούμορ

Οι άντρες αποστρέφονται την ιδέα του σεξ με τη μαμά τους, την αυστηρή δασκάλα τους και τη στριμμένη θεία τους. Μη τους τις θυμίζετε. Γελάτε και στο κρεβάτι και έξω από το κρεβάτι. Ειδικά το γέλιο στο κρεβάτι μπορεί να αποβεί σωτήριο αν κάτι δεν πάει καλά. Το σεξ δεν είναι σοβαρές εξετάσεις που θα κρίνουν τις επιδόσεις μας. Μερικές φορές αποτυχαίνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποτύχαμε και εμείς. Αντί να έρθουμε σε αμηχανία μπορούμε να γελάσουμε. Προσέξτε όμως. Δεν εννοώ να γελάσουμε μόνες μας εναντίον του συντρόφου μας. Αυτό λέγετε κοροϊδία. Το χιούμορ σημαίνει συμμετοχή.

 

 

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.